Bel
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1.00 p/min)
 0909-0506
(€ 0,90 p/min. • Credits € 0,90 p/min)
 0907-07383
(€ 1,50 p/min. • Credits € 1.00 p/min)

Wie is Mediumportaal

Mediumportaal heeft sinds 2008 een betrouwbare naam opgebouwd op het gebied van integriteit en zuiverheid binnen de wereld van de paranormale hulpenadvieslijnen. De bij ACM/OPTA/ConsuWijzer geregistreerde hulpenadvieslijn Astropoort Online vult een belangrijke schakel in binnen het sociaal menselijk aspect van de samenleving waar onze gescreende en geteste professionals die meerdere disciplines van het paranormale en parapsychologische spectrum beheersen, zeven dagen per week u op een vertrouwensvolle manier aan inzicht en antwoord helpt op vragen, problemen en uitdagingen die uw rustige en liefdevol leven in de weg staan en waarbij uw anonimiteit gewaarborgd is.

Zijn er vragen die u constant bezighouden? Worstelt u met iets uit het verleden? Zit u even niet lekker in uw vel? Hebt u vragen over het heden en toekomst? Zoekt u oplossingen binnen het kader van uw relatie, werk, kinderen, familie, rouwverwerking, etc.? Of wilt u een verhaal kwijt en zoekt een luisterend oor?

Bel een consulent van uw persoonlijke keuze die online klaar staat u te helpen aan antwoord en inzicht. Kijk voor u belt eerst op onze website www.astropoort-online.nl om te zien of de consulent die wenst te spreken beschikbaar is en bel uit Nederland 0909-0506 en uit België naar 0907-07383. Toets na het woord welkom bij Astropoort Online, 1 gevolgd door het 2-cijferige boxnummer van de consulent die u wenst te spreken en u bent binnen 18 seconden in gesprek met de consulent van uw keuze.

VOORDELEN; Het voordeel van Bel Credits is dat uzelf het te besteden bedrag en gesprekstijd bepaalt. U betaalt vooraf voor Nederland 90 cpm en België 100 cpm en hebt geen kosten achteraf. U betaalt tot op de werkelijk gebruikte seconden. Uw kosten zijn overzichtelijk. U maakt geen gebruik van een 0900-nummer. U kunt via Bel Credits bellen als uw 0900 geblokkeerd is en uit alle windhoeken van de wereld kunt u met Bel Credits naar Astropoort Online bellen.

EXTRA VOORDELEN; Belt u uit België dan kan is uw voordeel zelfs oplopen tot 75 cent per minuut in vergelijking met de tarieven welke de meeste Belgische hulpenadvieslijnen toepassen en uw gesprek wordt niet na 10 minuten verbroken. In Nederland betaalt een prepaid gebruiker al snel € 1,30 per minuut wat u een direct voordeel van 40 cent per minuut oplevert. Met Bel Credits betaalt u pas op het moment dat u in gesprek bent. Uw 0900-nummer geblokkeerd, dan kunt u toch bellen. Bel Credits blijven na aankoop een maand geldig en zijn eenvoudig op te waarderen. Bel Credits ook te gebruiken voor Skype gebruikers. Met Bel Credits betaalt u gemakkelijk en veilig via iDEAL (NL) of Bancontact Mister Cash (BE). Wanneer u uw nummerweergave op de telefoon aan hebt staan, wordt deze gekoppeld aan uw account en hoeft u de volgende keer als u Credits koopt uw pincode niet meer in te toetsen. U hoort uw tegoed en bij voldoende saldo wordt u direct doorgeschakeld. Voor meer informatie over Astropoort Bel Credit, klik op: BEL CREDITS